bangalore housing

ECOVALE HOUSING COMPLEX, BANGALORE, INDIA

13/09/13

REV is actually developing with indian developer KUL a 250 villas housing complex in Bangalore, India.
The project aims to define the architecture as the extension of the topography and the unique tropical vegetation who identify this precious location.

lien

SEE THE PROJECT
canal plus store

The New CANAL+ Store network by REV

14/12/11

REV Architecture was chosen by CANAL+ Group to design the new concept of CANAL+ STORES to welcome both the public and its customers. REV new design clarify in a radical way the architectural identity of the network and its leading spots (CANAL+, CANALSAT and CANALPLAY) so as to offer the customers a visually different CANAL+ experience.

lien

SEE THE PROJECT
durmitor hotel

Durmitor Hotel, Zabljac, Montenegro

10/11/11

REV Architecture has been chosen by HTP Primorje to develop the project of a luxury mountain hotel in Zabljac, Montenegro. The integration of the hotel in the iconic landscape of the Durmitor National Park inspire the design, the materials and the eco-approach of the project.
lien

SEE THE PROJECT
appartment place victor hugo

Place Victor Hugo residence, Paris 16éme

12/10/11

This iconic 270 sqm apartment is located in the very prestigious 16eme arrondissement, in Paris.
Our aim was to inject modernity and the owner’s specific lifestyle by twisting the classic “haussmannien” original layout of the apartment.

lien

SEE THE PROJECT
chateau la bourlie

CHATEAU DE LA BOURLIE, DORDOGNE, FRANCE

02/11/10

The De Commarque family, a noble French family established in the Perigord region since the 12th century, has chosen REV Architecture for the architectural and interior renovation of their prestigious Château de la Bourlie.

lien

SEE THE PROJECT
rue turgot

RUE TURGOT APARTMENTS BUILDING, PARIS 09

04/01/10

Rue Turgot is one of Paris’ hot spots in the 9th Arrondissement to appreciate one of the most impressive views on the Sacré Coeur and the entire city. The developer, Maisons Lofts and Ateliers, has commissioned REV to design the interiors of a transformed parking-garage, located on a plot going from the Rue Turgot to the Rue Rochechouart.

lien

SEE THE PROJECT